Viajando por Japón al XX Saló del Manga

kimono_75

Hola a tots!

Com esteu? Ha passat una setmana des del tancament de portes del XX saló del Manga, celebrat a Barcelona els passats 30 d’octubre a 2 de novembre. Per a NEXUS RESORT / Viajando por Japón era la segona participació, després de la nostra presentació de l’any passat. Permeteu-nos doncs, fer- un repàs al que han estat aquests 4 dies, donant-vos les gràcies a tots aquells que us vau acostar al nostre estand, heu escrit al nostre Facebook o correu electrònic o teniu previsió de contactar-nos en aquests propers dies. El Saló sempre és més divertit gràcies a vosaltres!

Per si queda algun despistat, Viajando por Japón som una agència dedicada al turisme i als viatges de negocis per a viatgers de i a Japó. Aquesta és la nostra única especialitat, però -creieu-me- si voleu anar a Japó, ningú com nosaltres. 😉

Aquest any els espais del Saló del Manga han augmentat, disposant de una segona planta on s’hi feien principalment les conferències i on hi havia els espais dedicats a la cultura japonesa i no tant a la venda, etc. El nostre estand era el número 13 -digueu-nos valents- i estava situat a un lateral del Palau 2, en una zona de pas força concorreguda. Tot i que estàvem envoltats de llibreries i botigues de figures, etc. (molt atractives a nivell visual), ens va sorprendre el número de persones que vau atansar-vos al nostre estand. El fet que les noies vestissin kimonos ben macos segur que hi tenia alguna cosa a veure. Els nois ens defensàvem com podíem.

Molts dels que us va acostar vau participar en el joc de kendama que us vam proposar per tal d’aconseguir alguna de les samarretes o dolços japonesos que sortejàvem, o bé vau omplir l’enquesta que us donava dret a participar en el sorteig d’un sopar a un restaurant japonès de Barcelona.

El dijous va ser també el dia en que Viajando por Japón es va fer present tant a la tertúlia radiofònica per internet de Misión Tokyo, així com en la conferència que vam fer a la segona planta sobre què tenir en compte abans de viatjar a Japó, aprofitant les visites de clients a la nostra oficina de Barcelona aquest últim any i intentant acabar amb aquest respecte una mica exagerat que sembla provocar la visita a un país amb un idioma molt difícil des del nostre punt de vista. La conferència es va allargar força i vau ser molts els que vau aprofitar per fer-nos preguntes in situ. Teníem por que no us adormíssiu així que vam quedar molt contents i esperem que el que vam explicar servís d’alguna cosa.

A la conferència_75

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La resta de dies els vam dedicar a rebre-us al nostre estand per tal de mostrar-vos les nostres propostes -i ofertes: un viatge de 7 dies a Tòquio per 1.295 € fins a finals de gener del 2015- i a resoldre els dubtes que a molts us sorgeixen a a l’hora de viatjar al Japó. Per l’estand va passar gent no només de Barcelona i Catalunya sinó també de Sevilla, de Zamora, de Múrcia, de Mallorca, etc. en una demostració de la gran popularitat del Saló del Manga.

Per cert, NEXUS RESORT / Viajando por Japón era també enguany patrocinador del concurs de Cosplay del Saló del Manga, els guanyadors del qual viatjaran al Japó l’any que per participar per la gran final mundial que es farà a Nagoya. El premi consisteix en bitllets d’avió per a la parella guanyadora (amb unes espectaculars disfresses de la sèrie Captain Harlock) i un representant de Ficomic que fa d’acompanyant. El premi va ser entregat pel cap de NEXUS RESORT, Yuji Kawata d’Okayama i per la directora de l’oficina de Barcelona, Ayako Inoue.

Us esperem a la nostra oficina i, potser, al saló de l’any que ve! 😉

premis_75