El racó de la Sayuri: Ous amb closca negra de Hakone

A l’anterior entrada us vaig presentar el museu a l’aire lliure de Hakone, però no és l’únic lloc que podreu visitar. El llac Ashi, la sendera dels cedres a Motohakone, el santuari del drac dels nou caps, els banys termals naturals…ja veieu que és difícil avorrir-s’hi.

Hakone és terra de banys termals i per això hi ha moltes instal·lacions per a gaudir-ne. Com que s’acosta l’hivern, és el moment ideal per fer-ho. En submergir-nos en les aigües calentes, els nostres cossos s’obliden del cansament i la pell ens queda ben fina. M’agrada molt!

A banda d’entrar-hi, hi ha altres maneres de gaudir les aigües termals de la zona. Amb un aeri (similar al de Montserrat) podem arribar a Owakudani, una vall d’aigües sulfuroses que de seguida reconeixereu per la fortor de sofre que envairà el vostre olfacte.

 

Owaku1

 

 

 

 

 

 

 

Owaku2

 

 

 

 

 

Owaku3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El dia que hi vaig anar hi havia molta gent atès que és un lloc turístic força popular.

 

Owaku4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Coneixeu els ous amb closca negra de Hakone?

 

Owaku5

 

 

 

 

 

 

 

En submergir ous frescos en les aigües bullents, els components químics provoquen una reacció que fan que la closca esdevingui completament negra.

 

Owaku6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ara bé, a l’interior hi continua havent un ou (bullit) amb el gust de sempre.

 

Owaku7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest Jizo (buda que té cura dels nens), promet que en menjar un d’aquests ous la nostra vida s’allargarà 7 anys.

 

Owaku8

 

 

 

 

 

 

 

Els ous es fan en les deus que hi ha a una part elevada i, tot i que es poden comprar i consumir allà mateix, el que em va sorprendre més és que hi ha una mena de tirolina que serveix per transportar els ous fins a una botiga de records on també se’n poden comprar.

 

Owaku9

 

 

 

 

 

 

 

Owaku10

 

 

 

 

 

Owaku11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quan visiteu Hakone, no us oblideu de provar un d’aquest ous tan deliciosos (afegiu-hi una mica de sal) i, de passada, allargueu la vostra vida.

Fins a la propera!

Sayuri