NEXUS RESORT al Saló del Manga / NEXUS RESORT en el Salón del Manga

(Català)

Passada la ressaca dels dies posteriors al Saló, quan l’essència japonesa abandona els palaus de la Fira de Montjuïc per fer niu a la casa de cadascú, permeteu-nos fer un repàs al que ha estat el saló d’enguany. Un saló marcat per una afluència que, un cop més, ha desbordat totes les previsions, el que farà que l’any que ve se celebri probablement en un lloc nou. A tots els que vau fer llargues hores de cua, agrair-vos la paciència.

Dels 115.000 visitants oficials al Saló d’aquest any sou molts els que vau acostar-vos al nostre estand. En ell aprofitàvem per presentar la nostra empresa. Vam instal·lar-nos a la Rambla de Barcelona el mes de setembre de 2012 amb a intenció de donar a conèixer el nostre país als cada cop més habituals turistes japonesos. Un cop establerts, des d’agost de 2013 vam decidir posar tota la carn a la graella per tal de dur-vos a Japó intentant aprofitar l’experiència que tots els treballadors de l’empresa vam viure en les nostres estades al Japó i, d’alguna manera, això és el que volíem transmetre-us a l’estand.

Als que va fer el favor d’acostar-vos, us agraïm que participéssiu en l’enquesta que us proposàvem –a vosaltres us permetia participar en un sorteig d’un val de 50 € per a un restaurant i a nosaltres conèixer millor les vostres preferències a l’hora de viatjar a Japó-, que us féssiu fotografies amb el nostre president -que va venir expressament des d’Okayama per aquesta ocasió juntament amb una senyora armadura- i que us interesséssiu per els nostres productes. La vostra simpatia va fer més suportables les llargues hores de peu sota la calor dels llums de l’estand i ens anima a ser-hi un cop més.

Per cert, aprofitem per anunciar el nom dels guanyadors del sorteig de les enquestes:

(Val de 50 € per al restaurant Futami)

Joan Ballesteros Batalla

(Una samarreta)

Mª José Jurado Luque

Pau Gotarra Navarra

Joanmi Fornas

Tania Rinero Rodriguez

Jordi Peitavi Martínez

Felicitats!

A més, en aquesta ocasió, NEXUS RESORT érem els patrocinadors del primer premi del concurs de Cosplay del Saló del Manga. Les guanyadores, Laura Fernandez y Monica Casanova, amb una disfressa inspirada pel manga Vampire Hunter D, gaudiran d’un viatge al Japó per participar en el concurs World Cosplay Summit que se celebrarà a Nagoya l’agost del 2014. La entrega del premi la va fer el nostre president, el senyor Kawata, vestit de gala amb armadura negra, acompanyat de la nostra companya Libertad, elegantment vestida amb kimono.

El balanç que fem del Saló és molt positiu i esperem que a vosaltres també us hagin interessat les nostres propostes. Us esperem a la nostra oficina de La Rambla 88 (davant del metro Liceu), acabada de redecorar amb els pòsters que tan d’èxit van tenir al saló –va ser un miracle poder-los mantenir fins l’últim dia davant les vostres peticions!-. Fins ben aviat!

futami30

(Castellà)

Pasada la resaca de los días posteriores al Salón, cuando la esencia japonesa abandona los palacios de la Fira de Montjuïc para anidar en la casa de cada uno, permitidnos hacer un repaso a lo que ha sido el salón de este año. Un salón marcado por una afluencia que, una vez más, ha desbordado todas las previsiones, lo que hará que el año que viene se celebre probablemente en un sitio nuevo. A todos los que hicisteis largas horas de cola, agradeceros la paciencia.

De los 115.000 visitantes oficiales al Salón de este año, sois muchos los que os acercasteis a nuestro estand. En él, aprovechábamos para presentar nuestra empresa. Nos instalamos en la Rambla de Barcelona el mes de setiembre de 2012 con la intención de dar a conocer nuestro país a los cada vez más habituales turistas japoneses. Una vez establecidos, desde agosto de 2013 decidimos poner toda la carne en el asador con el fin de llevaros a Japón intentado aprovechar la experiencia que todos los trabajadores de la empresa vivimos en nuestras estancias en Japón y, de alguna manera, eso es lo que queríamos transmitiros en el estand.

A los que nos hicisteis el favor de acercaros, os agradecemos que participaseis en la encuesta que os proponíamos –a vosotros os permitía participar en un sorteo de un bono de 50 € para un restaurante y a nosotros conocer mejor vuestras preferencias a la hora de viajar a Japón-, que os hicierais fotografías con nuestro presidente –que vino expresamente desde Okayama para esta ocasión juntamente con una señora armadura- y que os interesaseis por nuestros productos. Vuestra simpatía hizo más soportables las largas horas de pie bajo el calor de las luces del estand y nos anima a participar en una próxima ocasión.

Por cierto, aprovechamos para anunciar el nombre de los ganadores del sorteo de las encuestas:

(Bono de 50 € para el restaurante Futami)

Joan Ballesteros Batalla

(Una camiseta)

Mª José Jurado Luque

Pau Gotarra Navarra

Joanmi Fornas

Tania Rinero Rodriguez

Jordi Peitavi Martínez

¡Felicidades!

Además, en esta ocasión, NEXUS RESORT éramos los patrocinadores del primer premio del concurso de Cosplay del Salón del Manga. Las ganadoras, Laura Fernández y Mónica Casanova, con un disfraz inspirado por el manga Vampire Hunter D, disfrutarán de un viaje por Japón para participar en el concurso World Cosplay Summit que se celebrará en Nagoya en agosto de 2014. La entrega del premio corrió a cargo nuestro presidente, el señor Kawata, vestido de gala con armadura negra, acompañado de nuestra compañera Libertad, elegantemente vestida con kimono.

El balance que hacemos del Salón es muy positivo y esperamos que a vosotros también os hayan interesado nuestras propuestas. Os esperamos en nuestra oficina de La Rambla 88 (delante del metro Liceu), acabada de redecorar con los posters que tanto éxito tuvieron en el salón –fue un milagro poderlos mantener hasta el último día ante vuestras peticiones-. ¡Hasta pronto!